4 fakta om kvinnelig opphisselse.

Gjesteskribent for dette innlegget er den russiske sexcoachen Alex May, som holder seminarer for tusenvis av menn og kvinner verden over.

La oss kaste litt lys over mysteriet om kvinnelig opphisselse. Etter å ha lest denne artikkelen vil mange aldri igjen ha et problem med at kvinner ”forsvinner” etter den første natten med sex.

Det siste disse menneskene mistenker er at sexen ikke var bra nok, for ingen kvinne vil fortelle han det etter den første natten sammen! I stedet lar hun bare være å svare når han ringer, eller forteller han om exen som plutselig tok kontakt og som hun skal gi en ny sjanse..

Men dette er bare en unnskyldning, sannheten er at hun ikke vil se han/henne igjen..

Så snart du har lært og implementert faktaene i denne artikkelen vil dette problemet aldri mer være en del av ditt liv. Og ved å kjenne til disse grunnleggende tingene vil du også kunne tilfredsstille henne på måter som svært få (om noen) har gjort før deg!

Fakta 1: Kvinner er som en volumknapp, menn som en lysbryter.

Det finnes store mengder undersøkelser som helt klart indikerer at denne påstanden stemmer for nærmest alle kvinner på tvers av kulturer og kontinenter. Kvinners hjerne og hormoner fungerer her på nærmest motsatt vei av den mannlige.

Når en mann ser en attraktiv kvinne blir han ofte opphisset i løpet av sekunder. Denne effekten avtar gradvis med alder, men generelt sett er det slik mannlig opphisselse fungerer. For kvinner kreves det mer. Det er flere subtile forhold som må være på plass, og kvinner trenger gjerne mye mer tid i opphisselsesstadiet før sex. Jeg snakker ikke om minutter her. For at en kvinne skal nå sitt maksimale nivå av opphisselse vil det ofte kreve minst en time med bra foreplay! (Dette er noe selv mange kvinner ikke er klar over, nettopp fordi de ikke har hatt partnere som har tatt seg så god tid!)

Hennes opphisselse kan minne om en volumknapp som går opp i veldig små steg. Jo mer tålmodig du er, jo bedre resultater vil du få. Bruk en time på foreplay og se hvordan dine kvinner vil reagere. (Og vær forberedt på seriøse ego-boost her!) Visste du at gjennomsnittstiden for sex hos par som har bodd sammen i mer enn ett år er på 7(!) minutter?

pexels-photoFakta 2: I mange tilfeller kjenner ikke kvinner sine egne kropper og hva de er kapable til seksuelt.

Siden ingen tidligere har tatt seg tid til å få henne VIRKELIG opphisset, og derfor endt opp med å etterlate henne uten å være ordentlig tilfredsstilt er det alt hun kjenner til. Alt for mange kvinner kjenner ikke til sin egen kropp og hva deres kropp har potensiale til i forhold til sex.

Visste du for eksempel at kvinner kan oppnå 11(!) ulike typer orgasmer? De fleste kvinner kan fortelle deg om maks 2 eller 3…

Så hva kan du gjøre for å endre denne situasjonen til det bedre? Utdann deg selv, og jentene du treffer, på dette emnet. Gjør researchen, skaff deg kunnskapene og ferdighetene, og skaff deg mer erfaring hver gang du går til sengs med en jente ved å eksperimentere. Før du vet ordet av det kan du vise disse kvinnene nytelse de aldri før har opplevd!

Fakta 3: Kvinnelig opphisselse er en skjør ting. Behandle den forsiktig!

For en mann er det vanskelig å se for seg at man kan miste ereksjonen på grunn av en rar lukt eller et par feilplasserte ord. Tanken på å miste den fordi man ikke har barbert seg, eller på grunn av problemer man har på jobb høres helt latterlig ut for de fleste.

For kvinner er det ofte annerledes. En feil uttalelse, en forstyrrende lukt eller tanken på at foreldrene kommer hjem tidligere enn planlagt kan lett ødelegge opphisselsen hennes.

Løsningen her er kommunikasjon. Lær hverandre å kjenne, og finn ut hva jenta reagerer positivt og negativt på. Vær en oppmerksom elsker.

Fakta 4: Kvinnelig opphisselse ender ikke etter orgasme.

Ulik den mannlige orgasmen som i de fleste tilfeller resulterer i en skarp nedgang i opphisselse og en økning i søvnighet, ender ikke kvinnens opphisselse når hun når en orgasme. I stedet kan du gi henne en kort pause, og så fortsette. For mange kvinner vil dette bety at de når nye nivåer av opphisselse og nytelse, og dette kan også inkludere multiple orgasmer som hun aldri før har hatt.

Disse faktaene er selvsagt bare toppen av isfjellet. Men om du internaliserer og bruker denne kunnskapen, vil bare dette gi deg en enorm fordel over 99% av den seksuelt aktive befolkningen der ute!

Alex May.

Gjesteskribent
Til tider publiserer vi artikler skrevet av gjesteskribenter som er eksperter i sitt felt. Har du noe å bidra med? <a href="http://www.livskoden.no/kontakt">Ta kontakt</a> og fortell oss hvem du er, hva du har lyst til å skrive om og hva som gjør det dyktig på dette emnet.

2 thoughts on “4 fakta om kvinnelig opphisselse.

  1. Viktige punkter her! Takk for artikkelen. Skulle gjerne hørt mer om dine tanker rundt hva denne timen med foreplay bør inneholde, sånn konkret.

    1. Bra forespørsel, jeg setter det opp på skrivelisten.

      Som et foreløpig og generelt svar: Foreplayet kan, og burde, inkludere alt du og din partner liker. Noen ideer er massasje, utforsking av hver eneste centimeter av hverandres kropp, stimulering av erogene soner (uten orgasme som mål), og masse, masse kroppskontakt. ALT må ikke være «perfekt», det er lov å leke og le, finne ut hva som ikke funker for å tenne hverandre, og eksperimentere med de tingene man liker.

      Men vi skal få skrevet en litt lengre og mer utfyllende artikkel snart!

Legg igjen en kommentar

Top