6 ting ekspertene anbefaler at du lærer deg for et bedre sexliv.

Et bedre sexliv er vel noe vi alle ønsker oss, uansett hvor bra det allerede er. I dag har vi fått tips fra psykolog Lillian Rydning og Dag Eian, som holder kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet hos avansertseksualitet.no for å hjelpe deg med dette.

De anbefaler 6 ting du kan lære mer om, som raskt vil gi deg et bedre sexliv.

 

1) Kunnskap om kvinnelig seksualitet og hva som egentlig skal til for å få henne klar og mottakelig for sex.

– God sex starter lenge før man er på soverommet. Å gjøre en kvinne fornøyd er faktisk ikke så vanskelig når man bare vet hva kvinner først og fremst ser etter og ønsker seg i en mannlig partner. Vet man det, får man både mindre krangling og mer kvalitetssex, sier psykolog Lillian Rydning, foredragsholder på kurs i både kvinnelig og mannlig seksualitet og medforfatter av den nye boken Sex gode grunner.

 

2) Mannlig multiorgasme

Mannlig multiorgasme er at man lærer å ha orgasme uten utløsning (ejakulasjon). Siden det er ejakulasjonen som medfører at penis blir slapp, kan man dermed lære å ha orgasme på orgasme, uten å miste ereksjonen mellom hver gang.

– Menn kan også ha et tosifret antall på et og samme samleie. Jeg og alle andre jeg har lært bort dette til er levende bevis på at det ikke trenger å være så vanskelig, sier Dag Eian, foredragsholder på kurset i mannlig seksualitet og mannen bak blant annet multiorgasmekapittelet av Sex gode grunner.

 

3) Evnen til å gi de aller fleste kvinner spruteorgasme

Med trening kan de fleste kvinner også ejakulere, gjerne samtidig som de får orgasme.

– Det er imidlertid en myte at hun kun ejakulerer samtidig som hun får orgasme, for spruten kan komme både før, under og etter orgasmen. Det er en imidlertid veldig sterk vellystfølelse knyttet til hennes ejakulasjon, sier Eian.

Ikke vær redd: Kampen om hvem som skal sove på den våte flekken etterpå er mer enn verdt det, og blir det for mye kan man «skru det av» igjen.

 

4) Erotisk hypnose

– Å kunne hypnotisere partneren til erotiske formål gir et unikt og kraftfullt mentalt verktøy som lar deg gi nytelse på en rekke nye måter. Når du mestrer dette kan du gi partneren følelsen av å få fullkroppsmassasje bare av at du knipser med fingrene. Du kan også få partneren din til å oppleve fantasier som fullstendig virkelige. Og ja, du kan også utløse både lysten på sex og orgasme med et knips, en berøring eller med et ord, sider psykolog Lillian Rydning.

Heldigvis er det den som blir hypnotisert som har kontrollen hele veien, og det er heller ikke vanskelig å lære seg på en trygg og effektiv måte.

– Vil man ikke gjøre noe når man er hypnotisert, så vil man overstyre det. Man blir ikke en zombie eller viljeløs, men man får god konsentrasjon slik at det blir lettere å leve seg inn i erotiske scenarioer og forsterke følelser, forklarer hun.

 

5) De «vanskelige» erogene sonene

– Mange kjenner til kvinnens g-punktet, som er mer et område enn et punkt. Det må imidlertid stimuleres på riktig måte, over tid samtidig som hun er kåt nok, for at det skal kjennes godt for mange kvinner. Da er det sannelig ikke rart mange sliter med å få susen på dette punktet, sier Eian.

Han anbefaler at man i stedet retter innsatsen mot de andre erogene sonene i skjeden:

– Kvinnen har også et a-punkt og et punkt vi kaller «det dype punktet,» som kan være et langt bedre alternativ. Hun slipper følelsen av at hun tisser på seg som mange opplever ved g-punktstimulering, og når man lærer seg hvordan disse punktene skal stimuleres er de ofte godt egnet for å gå for multiorgasmer, sier han.

Disse punktene er godt egnet for å gå for multiorgasmer, siden de ikke blir overfølsomme på samme måten som andre punkter i skjeden.

 

6) Fullkroppsorgasmer

– Fullkroppsorgasmer er orgasmer du kjenner i hele kroppen, i stedet for bare rundt kjønnsorganene. Med litt trening kan både menn og kvinner få til dette.

For menn er det en forutsetning at de har lært seg å få såkalte «tørre» orgasmer før de kan utvide orgasmene sine til å være fullkroppsorgasmer. For kvinner er det mye enklere. Men hvordan kan man egentlig kjenne orgasmer i hele kroppen?

– Eian utnytter det at vi kan kjenne ulike ting i kroppen avhengig av hva vi forestiller oss og avhengig av hva vi tenker på. Slik «lurer» han kroppen til å trigge ulike fysiske fornemmelser. Det gjør at hans tilnærming er langt mer jordnær enn det man finner i den tantriske litteraturen, og mye lettere å bruke i praksis, sier psykolog Rydning.

 

Kurstilbud.

Kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet kjøres 18. og 19 november 2017 i Oslo. Du kan lese mer om kursene her.

På grunn av lanseringen av boka Sex gode grunner (som for øvrig er en ypperlig julegave) er det lite sannsynlig at det blir mulig å få plass uten forhåndspåmelding. Kurset fylles raskt opp, så det er anbefalt å være rask med påmelding.

Kursdeltakere har mulighet til å kjøpe en signert utgave og få boka signert på kurs. I tillegg til påmelding finner du et kontaktskjema nederst på denne siden hvor du kan ta kontakt dersom du ønsker kjøpe noen et gavekort på kurs – kanskje i julegave?

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top