Video: Barnet i deg er mer hjelpsomt enn du tror.

Barnslig

Det er en vanlig antakelse at grunnen til at barn tilbringer så mye av sin tid i bekymringsfri lek og avslapping er at de ikke har like mye å tenke på eller bekymre seg over som oss voksne. Men er det virkelig sant?

De fleste vil være enige om at selv om vi som voksne oppfatter barns bekymringer som noe som ikke er spesielt bekymringsverdig – så er bekymringene akkurat like alvorlig for barnet som våre bekymringer er for oss. Og med tanke på at de lever i en verden de bare såvidt har begynt å forstå, har de ofte ikke noe særlig færre bekymringer enn vi har.

Kan det være andre grunner som bidrar til at barn har denne tilsynelatende bekymringsfrie tilværelsen? Jeg tror det, og forskning ser ut til å støtte meg. Ta en titt på videoen under her, så skal jeg forklare litt nærmere.

 

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

One thought on “Video: Barnet i deg er mer hjelpsomt enn du tror.

Legg igjen en kommentar

Top

Gratis minikurs!

Jeg vet du tror du kan alt om komfortsonen, det gjør alle mine kunder før vi har vår første samtale om den. Etterpå endrer alt seg, og de fleste opplever langt raskere fremgang og går mye lettere utenfor komfortsonen for å få det de vil ha.

Klikk her for å se min gratis online komfortsonetrening nå, om 20 minutter vil livet ditt begynne å endre seg!