Hvorfor gir jeg bort gratis coaching?

I 2018, etter nesten 10 år som coach på fulltid, bestemte ga jeg meg en utfordring: Hver eneste uke av året skulle jeg gi bort én gratis coachingtime til de som ønsket det. Utfordringen ble en stor suksess, og i gjennomsnitt lå jeg nærmere 3 gratis coachingtimer i uka enn én - det var rett og slett for gøy og givende til å si nei!

Nå i 2019 har jeg bestemt meg for å fortsette med denne utfordringen, men med en liten vri: I år ønsker jeg å fokusere på de som virkelig ønsker å oppnå noe. De som har et mål, en plan eller en utfordring de sitter litt fast på, ikke vet hvordan de skal løse, eller som de rett og slett bare vil ha en objektiv tredjeparts syn på.

Det kan være ferdigheter, vaner eller kvaliteter du ønsker å utvikle. Det kan være noe du ønsker å lykkes med eller skape for deg eller andre mennesker. Det kan være noe du ønsker å gi slipp på og bevege deg videre fra. Det kan være et livsmål, en drøm, en fantasi eller en utfordring du ønsker løse.

Det eneste som er viktig er at du jobber mot (eller fra) noe spesifikt - så vil jeg hjelpe, helt gratis!

Dette er ikke en smakebit på coaching. Dette er en komplett coachingtime hvor mitt eneste mål er å hjelpe deg være bedre forberedt til å lykkes etter timen vår er over!

 

Hvem er dette for?

Denne gratis coachingen er for hvem som helst som oppfyller disse tre kravene:

  • Du ønsker å skape et bedre liv, eller bedre resultater, for deg selv.
  • Du er villig til å dedikere innsatsen og tiden som kreves for resultatene du ønsker deg.
  • Du er villig til å være åpen, ærlig og gå å dypere inn i din situasjon i vår samtale enn du muligens har gjort med noen andre før.

Dersom du føler at du oppfyller disse kravene, så vil jeg snakke med deg. Men husk, her er det første til mølla og det er tross alt en begrenset mengde uker i året, så det kan være lurt å være tidlig ute om du ikke vil vente alt for lenge på din time!

Send meg en epost gjennom skjemaet under her, så vil du høre fra meg om kort tid for å sette opp en avtale.

Om meg:


Mitt navn er Torkel Guttormsen. Siden 2009 har jeg levd av å hjelpe mennesker skape fremtiden de ønsker seg, og jeg kan ikke forestille meg en bedre jobb!

Som en del av mitt arbeide har jeg publisert flere bøker om måloppnåelse, dating og forhold, og læring og selvutvikling. Jeg har blitt intervjuet av nesten samtlige radiostasjoner og TV-kanaler i Norge, samt de fleste av våre landsdekkende aviser, og en rekke magasiner.

Men enda viktigere, så har jeg fått anledning til å jobbe med mennesker over hele verden. Jeg har gitt kurs og coaching i Asia, Europa, USA og Mellom-Amerika for hundrevis av menn og kvinner.

Og nå i 2018 gjør jeg meg tilgjengelig også for deg - helt gratis.

Vi snakkes snart!

Top