Et bedre alternativ til nyttårsforsett

Funker egentlig nyttårsforsett?

Vi har vel alle prøvd, mer enn en gang, å skape nyttårsforsett for et nytt og bedre liv, fra 1. januar. Men hvor ofte fungerer det? I min erfaring, veldig sjeldent. Og da inkluderer jeg både min personlige erfaring, og alle rundt meg.

For noen år siden kom jeg opp med et bedre alternativ, og jeg begynte både å praktisere det selv – og å dele det med menneskene rundt meg. Resultatene har vært langt bedre enn hva nyttårsforsett vanligvis produserer, og det har nå blitt en fast del av mitt liv.

Ta en titt, og ha et fantastisk nytt år!

Vil du trenge hjelp med dine mål neste år? Her er en liten video som vil hjelpe deg med det!

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top