Video: Et eksperiment på førsteinntrykk.

førsteinntrykk

Vi har vel alle hørt hvor viktig det er å gjøre et godt førsteinntrykk. Men hvor mye påvirker det egentlig hvordan andre oppfatter deg?

Sammen med programmet Typisk Deg på TVNorge gjorde jeg for noen år siden et eksperiment på dette som du kan se i videoen under. Dette eksperimentet viser akkurat hvor viktig de første tankene andre mennesker gjør seg om deg egentlig er.

Ta en titt på denne videoen og tenke over hvilket førsteinntrykk du gir. Hvordan kan du best signalisere de egenskapene du ønsker at de skal forbinde med deg fra starten av, og unngå å signalisere de negative som kan gjøre dem skeptiske til deg allerede fra første sekund?

Dette er viktig i alle sosiale settinger. Det påvirker deg på jobbintervjuer, i møter med nye mennesker og på date med nye partnere. Ved å maksimere ditt førsteinntrykk vil du oppnå store fordeler i all din fremtidig omgang med nye mennesker.

Så ta en titt på videoen, og tenk over hvilket inntrykk du gjør på folk både før og idet du tar kontakt med dem:

– Torkel

Finn meg på sosiale medier:

Bli med i min facebookgruppe Centered Communication.
Følg meg på Instagram @tjguttormsen.
Følg min YouTube kanal.

Mine mest populære nettkurs:

Authentic Assertiveness: Next level communication skills.
The secrets of Confidence and Communication.
How to make friends and create better social circles.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top