Torkel Guttormsen holder foredrag

Livskoden.no tilbyr en rekke ulike foredrag relatert til kommunikasjon og psykologi. Våre foredragsholdere har erfaring med foredrag for alt fra næringslivet, til politikken, frivillige organisasjoner og private grupper.

 

_z0a9546adjustedTorkel Guttormsen har vært foredragsholder på fulltid siden 2009. Til sammen tusenvis av mennesker har hørt hans foredrag over hele Norge, samt steder i utlandet som Tyskland, Thailand, Los Angeles og Las Vegas.

Humor blandet med forskning, med en god porsjon fornuft og sunn logikk er oppskriften i de fleste av hans seminarer. Dette leder til strålende tilbakemeldinger fra hans kunder. Og det beste tegnet på hans kvalitet som foredragsholder er nok at hans kunder stadig booker flere foredrag med han etter at de har opplevd ett.

Torkel jobber med næringsliv og bedrifter gjennom firmaet ExCom, og med dating og forhold for privatpersoner gjennom hans firma Genuine Connections.

Du kan besøke Torkels personlige side her, ExComs nettsider her, og Genuine Connections nettsider her.

kunder1

Er du nysgjerrig på om Torkel har noe å bidra med til din organisasjon, forening eller bedrift? Ta kontakt og fortell oss litt om hva du ser etter, så får du svar innen 24 timer!

 

Top