Gratis videokurs i kommunikasjon og sosial mestring!

Endelig er det her, prosjektet jeg har jobbet med de siste månedene! Mitt nye, gratis, videokurs!

I sommer fikk jeg nemlig en idé. Etter å ha begynt å bruke video mer og mer både her på nettsiden på på facebooksiden vår, også til å svare på en del spørsmål jeg får fra dere leserne, slo det meg. Hvorfor ikke lage et gratis videokurs til dere, hvor jeg tok for meg de viktigste punktene på et av våre mest populære tema: Kommunikasjon.

Det hørtes enkelt ut, men som vanlig var det lettere sagt enn gjort. Over de siste månedene har jeg filmet, og filmet på nytt igjen. Jeg har jobbet med nettside. Medlemsskapsoftware. Videoredigering. Og ikke minst min egen perfeksjonisme og tendens til å falle for illusjonen om at dersom jeg bare gjør det eeen gang til, så blir det sikkert myye bedre!

Men nå er det altså her. Kurset jeg har, noe klumsete, kalt Intro til Sosial Mestring. Og du kan få tilgang akkurat nå, 100% gratis, bare ved å besøke https://kurs.livskoden.no og lage ditt brukernavn og passord.

Så enkelt er det. Mer informasjon om innhold, varighet og annet finner du også på den siden.

Så, hva venter du på? Gå å få nytte ut av arbeidet jeg har lagt inn i dette prosjektet – for ingenting vil gjøre meg gladere, og gjøre all svetten mer verdt det! 🙂

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top