Hemmelighetene bak g-punktstimulering.

Gjesteskribent for dette innlegget er den russiske sexcoachen Alex May, som holder seminarer for tusenvis av menn og kvinner verden over.

Så, hva vil du få ut av denne artikkelen? Om bare noen få minutter vil du vite akkurat hva g-punktet er, hvor du kan finne det og hvordan du kan gi jenter fantastiske g-punktsorgasmer.

Det er skremmende få kvinner som i det hele tatt vet at g-punktet eksisterer. Og selv mange av de som vet at det finnes tviler på at de selv har det. Dette skyldes ofte disse to faktaene:

Fakta 1: Området rundt g-punktet blir kun tilgjengelig og følsomt, og kan kun lede til en orgasme, når en jente er seksuelt opphisset i en lang nok periode.

For mange kvinner, spesielt de første gangene, kan det ta mer enn en time med seksuell opphisselse før dette skjer! Og som vi husker fra forrige artikkel, gode elskere tar seg god tid til foreplay, ikke sant?

Fakta 2: Hos mange kvinner må du ”vekke” g-punktet. Området krever langvarig og repetitiv stimulering av en dyktig (og tålmodig!) elsker. Det kan ta noen dager/uker/måneder før g-punktet ”våkner” fullstendig og viser sine mirakuløse egenskaper.

Det vil skje, det tar bare litt lengre tid for noen jenter.


Hvor er g-punktet?

gpunktetNøyaktig plassering av g-punktet varierer litt fra jente til jente, men en god tommelfingerregel er at du finner det cirka 4-5 centimeter inn i skjeden, og opp mot magen. Området vil noen ganger kjennes litt ru ut mot fingrene dine, mens det andre ganger vil være nærmest umulig å kjenne.

Tips og teknikker for g-punktsstimulering:

Kommuniser. Be jenta fortelle deg det dersom du gjør ting for sakte, for hardt eller for røft. Kommunikasjon er nøkkelen for en vellykket runde i høyet.

Husk at det som er god g-punktsstimulering for en jente ofte kan være ”ingenting spesielt” for en annen. Aldri hvil på dine laurbær. Hver kvinne er unik, så vær oppmerksom på hennes reaksjoner og kalibrer derfra.

Bruk puten på din pekefinger eller middelfinger (eller gjerne kombiner begge) for enkel g-punktsstimulering.

Begynn alltid med lett press. Lett betyr her ikke noe hardere enn du ville tappet på din egen nese. Om presset du bruker i starten ville gjort vondt mot din egen nese – reduser det.

Øk gjerne presset etter hvert. Ta din tid med å bygge opp kraften du bruker, og kalibrer etter jentas reaksjoner.

Stryking.
Bruk en frem- og tilbakebevegelse hvor du følger konturen av den øvre delen av vagina. La ikke fingrene dine bevege seg mer enn 4-5 centimeter fra åpningen, og bruk en ”kom hit” bevegelse med fingrene mens du sakte øker kraften.

Sirkler.
Beveg putene på fingrene dine over g-punktet i sirkler. Start med veldig lette sirkler og øk gradvis presset. Du kan gjøre dette med både middel- og pekefinger når jenta er nok opphisset.

Press.
Press mot g-punktet i et par sekunder med undersiden av fingrene dine. Slipp opp, og gjenta etter et par sekunder.

Fingring.
Skli fingrene dine ut og inn av skjeden på den samme måten som du gjør på tradisjonell fingring. Men følg med på hvilken vinkel du har på fingrene når de sklir inn i henne.

Vinkelen skal være opp mot taket av vagina for at fingrene skal skli over g-punktet. Les hennes reaksjoner (eller be om tilbakemelding) og øk bare fra moderat press til hardere dersom reaksjonene hennes er positive.

Du kan også kombinere alle disse teknikkene med stimulering av klitoris. Siden klitoris gjerne er den mest sensitive delen av en kvinnes kropp, må du gjennom erfaring og kommunikasjon lære en annen ting som gode elskere kan – nemlig å bruke ”riktig” mengde stimulering til begge områdene på samme tid!

Alex May

Gjesteskribent
Til tider publiserer vi artikler skrevet av gjesteskribenter som er eksperter i sitt felt. Har du noe å bidra med? <a href="http://www.livskoden.no/kontakt">Ta kontakt</a> og fortell oss hvem du er, hva du har lyst til å skrive om og hva som gjør det dyktig på dette emnet.

Legg igjen en kommentar

Top