Hvem er egentlig interessant for deg?

Er du flink til å finne ut om andre er interessant for deg?

I dag tenkte jeg å dele et av de mest populære tipsene på mine kommunikasjons- og attraksjonskurs. Det er ikke populært fordi det nødvendigvis høres så veldig kult ut på overflaten, men fordi de som faktisk bruker dette og gjør det til en vane opplever enorme positive endringer i sine møter med nye mennesker.

Denne holdningen endrer ikke bare hvordan du opplever andre, men også hvordan du kommuniserer med dem. Du trenger ikke lengre å huske på gode samtaleteknikker for å skape gode samtaler, så fremt du vet hvordan og hvorfor du skal utforske om andre virkelig er interessant for deg.

Har du lyst til å øke dine sosiale ferdigheter og resultater enda mer? Jeg har en rekke nettkurs her, til kraftig rabattert pris, som vil hjelpe deg 😉

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top