Intervju: Jamie Smart forklarer Clarity – og hvordan det vil endre ditt liv.

Når jeg møtte Jamie Smart via felles venner i 2008 var han allerede en av Englands mest suksessfulle coacher. Siden den gang har han også tatt tittelen «internasjonal bestselgende forfatter» og grunnlagt Claritybevegelsen som har som mål å spre kunnskapen om den viktigste delen av vår psykologi til verden.

I dette intervjuet som jeg gjorde med han for en tid tilbake siden for nettsiden BringSpark, snakker vi om noen av de følgende temaene:

  • Hva er Clarity, og hvorfor er det så viktig?
  • Løsningen på mental ubalanse.
  • Den store utsiden-og-inn misforståelsen nesten alle lever under.
  • Hva våre følelser egentlig forteller oss om.
  • Hvordan Clarity vil øke dine prestasjoner drastisk.
  • Og mye, mye mer.

Ta en titt på intervjuet mitt med Jamie Smart i sin helhet her:

PS: Fikk du med deg intervjuet mitt med Michael Neill? Michael og Jamie har vært kolleger og bekjente i mange år, og deres budskap går hånd i hånd.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

One thought on “Intervju: Jamie Smart forklarer Clarity – og hvordan det vil endre ditt liv.

Legg igjen en kommentar

Top

Få 95% rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få 95% rabatt på kurset!