(Alle de følgende e-bøkene kommer i .pdf format, som kan leses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner, og vil, umiddelbart etter betaling, bli sendt til eposten du oppgir.)

Attraksjonskoden - psykologien bak attraksjon

Attraksjonskoden

kr 75,00Kjøp

Kan vi lære oss å bli mer attraktiv? Vet du egentlig hva du blir tiltrukket til? Er det egentlig det indre som teller? Hva er den psykologiske koden for forelskelse? Og hvilken farge gjør deg mest attraktiv?

Dette er bare noen få av mange spørsmål du får rede på i denne e-boken som på en underholdende og lettforståelig måte oppsummerer den beste psykologiske forskningen på attraktivitet, forelskelse og mer!

Enten du er mann eller kvinne, singel eller i forhold, så er denne e-boken full av råd og kunnskap som kan hjelpe deg både forstå og gjøre ditt romantiske liv bedre!

Les mer..

Forførende Livsstil for Menn

kr 75,00Kjøp

I 2009 skrev Torkel en artikkelserie for menn på vegne av VG Nett om sjekking, dating og sosiale sirkler. På kun fire måneder hadde over 300 000 nordmenn vært innom artiklene, og etter utallige forespørsler satte Torkel seg ned forå gjøre artikkelserien om til en e-bok og legge til enda mer materiale.

E-boken inneholder kunnskap og oppgaver som vil hjelpe deg mestre hvordan du kan ta kontakt med hvem som helst, hvor som helst. Du vil lære å skape spenning, ta initiativer og eskalere til mer enn bare samtale. Du får også en rekke tips og steg-for-steg instruksjoner på hvordan du kan bygge og utvikle de sosiale sirklene du ønsker deg.

Her får du altså både kunnskap og praktiske øvelser som vil ta deg steg for steg fra der du er i dag, til du lever det livet du ønsker deg, både seksuelt, romantisk og sosialt!

Les mer..

The Open Relationship Guide

The Open Relationship Guide

kr 75,00Kjøp

Dette er den eneste e-boken i verden av sitt slag. I denne e-boken får du en steg-for-steg oppskrift i hvordan du kan skape ærlige, åpne (og dersom du vil uforpliktende) seksuelle forhold med dine partnere.

Gjennom ærlig og direkte kommunikasjon gjort på riktig måte, og en forståelse for psykologien og biologien bak åpne forhold, har denne metoden blitt benyttet av tusenvis av mennesker verden over for å skape åpne og/eller uforpliktende forhold.

Ikke bare gir e-boken deg en bedre forståelse for psykologien og biologien bak ikke-monogame forhold, men også en steg-for-steg metode for å skape og vedlikeholde slike forhold.

Les mer..

Bokpakke – Få alle e-bøkene for kun 197 kr!

kr 175,00Kjøp

Skaff deg alle tre e-bøkene våre for kraftig redusert pris!

Attraksjonskoden: Boken som forteller deg psykologien bak attraksjon, kjærlighet og forhold.

Forførende Livsstil: Boken for menn som gir deg steg-for-steg instruksjoner for å møte kvinner hvor som helst.

The Open Relationship Guide: Boken som lærer deg å opprettholde og vedlikeholde åpne forhold.

Dette er den totale pakken bøker for deg som ønsker å skape virkelige og varige endringer til ditt sosiale, romantiske og seksuelle liv.

Les mer..

Top