Livskoden.no er en nettside som har som mål å gi Norge de beste artiklene og nettkursene innenfor en rekke interessante tema for personlig utvikling og livsstilbygging.

Livskoden.no ble grunnlagt av forfatter, foredragsholder og coach Torkel Guttormsen som har undervist i kommunikasjon, dating, forhold og psykologi i snart 10 år. Med seg på laget har han en rekke gjesteskribenter med bred erfaring innen personlig utvikling og psykologi.

Vårt mål er ikke bare å bli Norges beste nettside for artikler relatert til psykologi, personlig utvikling, kommunikasjon og forhold, men også å være en pålitelig kilde for kunnskap av god kvalitet som kan hjelpe deg skape mer av det du ønsker i livet ditt!

Velkommen til oss.

 

Grunnlegger og hovedskribent:

Torkel Guttormsen, coach i personlig utviklingVår grunnlegger Torkel Guttormsen har publisert flere bøker innenfor relevante tema. Hans første bok Skap livet du alltid har drømt om ble utgitt på Aschehoug forlag i 2012, og hans nyligste bok er Studentkoden, en bok for studenter som ønsker å oppnå toppkarakterer uten å jobbe seg ihjel. Han har også en rekke e-bøker som du kan ta en titt på her.

Han har en lektorgrad i psykologi, samt en mastergrad i pedagogikk hvor han skrev avhandling om undervisning av sosiale ferdigheter.

Torkel har også vært publisert og intervjuet i en rekke tidsskrifter, som VG, Dagbladet, Cosmo, Elle, Allers, Aftenposten, Nettavisen, m.fl. Han har også hatt sitt eget radioinnslag om dating på P3, og vært intervjuet av P1, Radio Norge og en rekke studentradioer. NRKs Forbrukerinspektørene hadde to deltakere på et av hans kurs og endte opp med å anbefale det, og Torkel har vært intervjuet både av dem, God Morgen Norge og TV2 Hjelper Deg. Han har også vært involvert i et innslag om førsteinntrykk på TVNorges program «Typisk Deg».

Top