Sex gode grunner

Hva er det egentlig som avgjør om sex er bra eller dårlig? Er våre seksuelle ferdigheter medfødt, eller lærte? Hva er egentlig multiorgasmer, og er det bare kvinner som kan ha dem?

Dette er bare noen av de mange spørsmålene psykolog Lillian Rydning og Dag Eian svarer på i sin nye bok «Sex Gode Grunner«. Og det er lenge siden jeg har lest en bok om sex som vil være like nyttig for ekspertene som for nybegynnerne.

Boka er skrevet på et lettlest språk. Teksten er sprinklet med humor, og tydelige illustrasjoner gjør læringen enkel. Kombinert gjør det boken både lettlest og informativ – samtidig som den elegant unngår kleinheten som mange sexbøker dessverre skaper.

Gjennom 6 kapitler dekker forfatterne en rekke tema, og deler mange teknikker med deg som du kan bruke både for å øke din egen og din(e) partner(e)s nytelse.

Den starter med å snakke om lyst, tenning og nytelse. Deretter blir den mer teknisk, og tar for seg seksuelle teknikker for både menn og kvinner. Når det praktiske er dekket, vil du lære mer om det orgasmiske. Her deler forfatterene fremgangsmåter for å oppnå sterkere og lengre orgasmer, samt hvordan også menn kan trene seg opp til å være multiorgasmisk.

Til slutt går boken inn på råd og anbefalinger for å styrke parforhold, både gjennom det seksuelle og god kommunikasjon, før den til slutt tar for seg en del av de vanligste seksuelle utfordringene mange møter på – og hvordan man kan løse dem.

I min erfaring har de fleste bøker om sex et veldig trangt syn på ting, samt én spesifikk vinkel eller beskjed de ønsker å selge deg. Denne boken, derimot, ser ut til å kun ha ett mål: Å hjelpe alle, uansett ferdighet- eller erfaringsnivå, til å øke sin kunnskap, forståelse og nytelse.

Min anbefaling er at du plukker opp denne boken med en gang. Enten du er singel eller i forhod vil du umiddebart få god nytte av det du lærer.

Klikk her for å gå til forlagets salgsside for boken, så kan du bestille den umiddelbart – og forbedre ditt sexliv for alltid!

 

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top