Video: Bruk Genuin Interesse for å unngå kjedelige spørsmål.

I min tidligere video om nye svar på gamle spørsmål, påpeker jeg hvor fantasiløse nordmenn flest er i samtaler med fremmede. I den videoen ga jeg et tips om hvordan vi kan håndtere det når noen spør oss om de samme, gamle, kjedelige spørsmål:

«Hva jobber du med?» «Hva gjør du på fritiden?»

Men det holder selvsagt ikke å bare vite hva vi svarer på de spørsmålene, men også hvordan vi kan bedre lede andre gjennom disse samtalene! I denne videoen deler jeg derfor min samtaleteknikk, kalt «Genuin Interesse» med deg.

Kos deg!

 

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

2 thoughts on “Video: Bruk Genuin Interesse for å unngå kjedelige spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Top

Få rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få rabatt på kurset!