Video: Bruk Genuin Interesse for å unngå kjedelige spørsmål.

I min tidligere video om nye svar på gamle spørsmål, påpeker jeg hvor fantasiløse nordmenn flest er i samtaler med fremmede. I den videoen ga jeg et tips om hvordan vi kan håndtere det når noen spør oss om de samme, gamle, kjedelige spørsmål:

«Hva jobber du med?» «Hva gjør du på fritiden?»

Men det holder selvsagt ikke å bare vite hva vi svarer på de spørsmålene, men også hvordan vi kan bedre lede andre gjennom disse samtalene! I denne videoen deler jeg derfor min samtaleteknikk, kalt «Genuin Interesse» med deg.

Kos deg!

 

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

2 thoughts on “Video: Bruk Genuin Interesse for å unngå kjedelige spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Top

Har du sett vårt gratis videokurs om kommunikasjon?

Ved å klikke på denne teksten åpner du et nytt vindu hvor du kan registrere deg for å se mitt 35 minutter lange – 100% gratis – videokurs i kommunikasjon og sosial mestring.

Jeg garanterer at dette kurset vil hjelpe deg ta ditt sosiale, romantiske og profesjonelle liv til nye høyder, eller pengene tilbake! 😉