Video: En enkel måte å avsløre om noen sniktitter på deg.

Har du noen gang fått følelsen av at noen spionerer på deg? Kanskje er det en fremmed på et utested eller på bussen. Noen du jobber eller går på skole med. En venn av en venn på en sosial samling.

Av og til kan det være smigrende, andre ganger kan det føles irriterende. Men uansett hva din neste opplevelse av det er, så har denne videoen en enkel teknikk til deg som du kan bruke for å avsløre titteren!

Liker du triks som dette? Har du fått med deg denne enkle lille teknikken for å gjøre andre litt ekstra begeistret når de treffer på deg?

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top

Har du sett vårt gratis videokurs om kommunikasjon?

Ved å klikke på denne teksten åpner du et nytt vindu hvor du kan registrere deg for å se mitt 35 minutter lange – 100% gratis – videokurs i kommunikasjon og sosial mestring.

Jeg garanterer at dette kurset vil hjelpe deg ta ditt sosiale, romantiske og profesjonelle liv til nye høyder, eller pengene tilbake! 😉