Video: Er du for selvhøytidelig?

Halloween er en fantastisk tid av året for de av oss som liker å leke, men skremmer ofte de som er litt for selvhøytidelig.

I denne videoen viser jeg frem et av mine kostymer for i år, mens jeg snakker om en enkel måte å oppdage vår egen selvhøytidelighet på, og et enkelt steg for å begynne å fjerne den. For så snart vi fjerner den begrensningen vil vi ikke bare begynne å ha det mer gøy – vi vil også øke vår sosiale selvtillit.

Så ta en titt på denne videoen, og når du er ferdig anbefaler jeg at du også ser denne: Barnet i deg er mer hjelpsomt enn du kanskje tror. For disse to går, kanskje ikke overraskende, veldig hånd i hånd.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top

Gratis minikurs!

Jeg vet du tror du kan alt om komfortsonen, det gjør alle mine kunder før vi har vår første samtale om den. Etterpå endrer alt seg, og de fleste opplever langt raskere fremgang og går mye lettere utenfor komfortsonen for å få det de vil ha.

Klikk her for å se min gratis online komfortsonetrening nå, om 20 minutter vil livet ditt begynne å endre seg!