Video: Er du for selvhøytidelig?

Halloween er en fantastisk tid av året for de av oss som liker å leke, men skremmer ofte de som er litt for selvhøytidelig.

I denne videoen viser jeg frem et av mine kostymer for i år, mens jeg snakker om en enkel måte å oppdage vår egen selvhøytidelighet på, og et enkelt steg for å begynne å fjerne den. For så snart vi fjerner den begrensningen vil vi ikke bare begynne å ha det mer gøy – vi vil også øke vår sosiale selvtillit.

Så ta en titt på denne videoen, og når du er ferdig anbefaler jeg at du også ser denne: Barnet i deg er mer hjelpsomt enn du kanskje tror. For disse to går, kanskje ikke overraskende, veldig hånd i hånd.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top

Få rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få rabatt på kurset!