Video: Er du for selvhøytidelig?

Halloween er en fantastisk tid av året for de av oss som liker å leke, men skremmer ofte de som er litt for selvhøytidelig.

I denne videoen viser jeg frem et av mine kostymer for i år, mens jeg snakker om en enkel måte å oppdage vår egen selvhøytidelighet på, og et enkelt steg for å begynne å fjerne den. For så snart vi fjerner den begrensningen vil vi ikke bare begynne å ha det mer gøy – vi vil også øke vår sosiale selvtillit.

Så ta en titt på denne videoen, og når du er ferdig anbefaler jeg at du også ser denne: Barnet i deg er mer hjelpsomt enn du kanskje tror. For disse to går, kanskje ikke overraskende, veldig hånd i hånd.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

Legg igjen en kommentar

Top

Har du sett vårt gratis videokurs om kommunikasjon?

Ved å klikke på denne teksten åpner du et nytt vindu hvor du kan registrere deg for å se mitt 35 minutter lange – 100% gratis – videokurs i kommunikasjon og sosial mestring.

Jeg garanterer at dette kurset vil hjelpe deg ta ditt sosiale, romantiske og profesjonelle liv til nye høyder, eller pengene tilbake! 😉