Video: Hvordan gode metaforer øker din innflytelse.

Metaforer om ville dyr

Er du interessert i å øke din innflytelse over andre? Selvsagt er du det. Enten det handler om forhandlinger i det profesjonelle liv, eller å få partnere, venner eller barn med på det vi mener (vet?) er best er vår innflytelse viktig. Og metaforer er løsningen!

Den riktige metaforen kan få dine samtalepartnere til å plutselig se ting fra din side, og lede dem nærmere den avgjørelsen du vil at de skal ta. I denne korte videoen deler jeg hvorfor dette er så viktig og hvordan det fungerer. Kos deg!

Syntes du dette var nyttig? Les vår artikkel om hvordan du kan bruke gruppetenking for å få viljen din oftere.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

One thought on “Video: Hvordan gode metaforer øker din innflytelse.

Legg igjen en kommentar

Top

Gratis minikurs!

Jeg vet du tror du kan alt om komfortsonen, det gjør alle mine kunder før vi har vår første samtale om den. Etterpå endrer alt seg, og de fleste opplever langt raskere fremgang og går mye lettere utenfor komfortsonen for å få det de vil ha.

Klikk her for å se min gratis online komfortsonetrening nå, om 20 minutter vil livet ditt begynne å endre seg!