Video: Skaff deg hjelp oftere, med denne enkle teknikken.

Det er mye man kan gjøre for å få hjelp fra andre, på både kort og lang sikt. Det første steget er selvsagt å spørre om hjelp. Men hva kan vi gjøre for å sikre at vi fortsetter å få støtte i fremtiden?

I denne videoen svarer jeg på dette, og diskuterer akkurat hvorfor det er så viktig. Du kommer også helt sikkert til å tenke på hvor opplagt det jeg sier er, men grunnen til at jeg sier det er at folk alt for sjeldent gjør det! For selv om vi vet at det er fornuftig, så er det raskt at vi enten glemmer det i øyeblikket – eller gjør det for enkelt og for lite.

Så bruk det neste minuttet på å se denne videoen, og begynn å praktisere denne vanen!

Når du er ferdig med denne videoen, anbefaler vi forresten at du også tar en titt på denne, om hvordan vi øker sannsynligheten for at noen sier ja den første gangen vi spør.

Torkel
Torkel Guttormsen er lektor i psykologi, med en mastergrad i pedagogikk. Han har jobbet som coach og foredragsholder siden 2009, skrevet hundrevis av artikler for nettsteder, aviser og magasiner, og publisert flere bøker. Torkel bor for tiden i Las Vegas, og savner freia melkesjokolade med smørbukk.
http://www.genuine-connections.com

One thought on “Video: Skaff deg hjelp oftere, med denne enkle teknikken.

Legg igjen en kommentar

Top